The Basic Master

Deze workshop introduceert onder andere het volledige spectrum van de New Paradigm energie aan het hele lichaam/geest/elektromagnetisch systeem van de deelnemers. Het laat de persoon deze energieën daadwerkelijk voelen en ervaren, en maakt het op die manier mogelijk om eraan gewend te raken. Deze energieën hebben een krachtig, aardend effect en beginnen een proces van het toelaten van meer balans en Liefde. Vanaf het ervaren en de voltooiing van deze workshop blijven deze energieën, dag en nacht, continue door de persoon heenstromen. Dit ondersteunt de ontwikkeling naar balans en Liefde. Hierdoor kan de persoon in staat zijn om de energie simpelweg door aanraking met anderen te delen. Deze workshop kan een prachtige eerste ervaring zijn van het werken met en het ontvangen van energie. Elke persoon ontvangt uitsluitend dat wat voor hem of haar geschikt en perfect is.

Lees meer: The Basic Master Workshop

The Basic Master Teacher

Deze workshop geeft degenen die de Basic Master workshop of de 13D Master of Master Teacher workshop certificaat hebben de bevoegdheid om zelf de beide Basic workshops te geven. Voor velen geeft deze workshop veel meer zelfvertrouwen in het praten over New Paradigm MDT en de Shamballa energieën ook al hebben ze geen bedoeling om zelf workshops te geven. Het kan heel nuttig zijn voor degenen die persoonlijke sessies geven en de energie doorgeven aan anderen om die reden.Lees meer: The Basic Master Teacher Workshop

The  13D Master workshop

Voor iedereen op het pad van persoonlijke transformatie en zelfrealisatie, is deze workshop een werkelijk cadeau voor de zelf. In deze fantastische workshop wordt op systematische en grondige wijze, via een uitstekend vervaardigd geheel, de deelnemer teruggebracht naar een sterk contact met de eigen ware kernessentie. Een diepe herbalancering van het mind/body/electromagnetisch systeem is hier mogelijk. Het is gebruikelijk voor elke persoon om - tijdens deze workshop - een enorme stap voorwaarts te nemen op het individuele pad van transformatie. Het belangrijkste vereiste hier is om in staat te zijn te accepteren en los te laten. De persoonlijke capaciteit om energie te ontvangen en door te geven zal sterk toenemen gedurende het verloop van de workshop. Na het einde van de workshop blijft dit voortduren.

Lees meer: The 13D Master Workshop

The 13D Master Teacher

Deze workshop wordt uitsluitend door John Armitage/Hari Baba zelf gegeven. Voor degenen die de 9-daagse intensieve cursus hebben gedaan, is het dankzij deze workshop mogelijk de 13D Master Healer workshop zelf aan anderen door te geven. Veel mensen doen deze workshop puur voor hun persoonlijke innerlijke ontwikkeling. Tijdens deze workshop kun je de energieën leren channelen voor workshops die je zelf aan anderen kunt geven.


Lees meer: The 13D Teacher Workshop

New Paradigm Multi-Dimensional Transformation®

In vele opzichten kan deze workshop gezien worden als de volgende stap na de 13D workshop, hoewel het niet nodig is een New Paradigm MDT workshop gedaan te hebben. Wit Poeder Goud is een stof die in wetenschappelijke kringen “exotisch/eigenaardig” genoemd wordt omdat deze zich niet aan de normale regels houdt van de natuurkunde/biologie/scheikunde. Hoe dan ook heeft het een aantal zeer interessante eigenschappen die kennelijk in het oude Egypte door priesters en farao’s gebruikt, begrepen en erkend werden.

Lees meer: The White Powder Gold Workshop

New Paradigm Multi-Dimensional Transformation®

Deze workshop – een belevenis op zich - wordt uitsluitend door John Armitage/Hari Baba zelf gegeven. Deelnemers leren contact maken met de energie van kristallen - en deze als instrument te gebruiken - om harmonie, balans en zelfs healing voor zichzelf en anderen te brengen.


In tegenstelling tot mensen, hebben kristallen een zeer constante vibratie. Ze kunnen op verschillende manieren geprogrammeerd worden. Dit betekent dat ze buitengewoon veelzijdig zijn en dus op ontelbare manieren dienst kunnen doen.

Lees meer: The Crystal Sciences Workshop

New Paradigm Multi-Dimensional Transformation®

Deze workshop is een nieuwetijdse toepassing van de principes in homeopathie en Ayurvedische manieren van werken met edelstenen en kristallen. Met zijn verreikende ervaring en kennis van homeopathie, gecombineerd met zijn opleiding in India, deelt  John Armitage/Hari Baba in deze workshop een rijkdom aan kennis en begrip. Deze workshop omvat in totaal vijf niveaus. Doorgaans nemen deze workshops plaats als: niveaus 1+2, dan 3+4 en als laatste 5 apart.Lees meer: The Gem Remedies Workshop

New Paradigm Multi-Dimensional Transformation®

Deze workshop is een reis door de geschiedenis van de mensheid, die ver terug in de tijd begint, zelfs voor het leven op Aarde in een fysiek lichaam bestond. Tijdens de workshop zullen we een bezoek brengen aan verschillende sterrensystemen, verscheidene belangrijke perioden voor planetaire geschiedenis bezoeken, en verder vooruit reizen naar het nu en de toekomst. We gaan ook andere tijdslijnen verkennen, parallelle Heelallen en andere bestaansvormen.
Deze workshop herenigt het individu energetisch met delen van de zelf die afgescheiden zijn. Het bewustzijn wordt hierdoor enorm versterkt en vergroot.

Lees meer: Herinneringen Van De Ziel

Shamballa Multidimensional Healing ® and Personal Transformation

Deze workshop is sterk gericht op het proces van het integreren van steeds meer goddelijk licht in de fysieke structuur. Ascensie coderingen worden geactiveerd ter ondersteuning van mensen in het groeiproces naar een situatie waarin het mogelijk wordt om uit deze 3de dimensionale realiteit te stappen, met behoud van het stoffelijk lichaam. Dit is wat Ascensie betekent.
Wegens de snel achtereenvolgende wijzigingen in de energieën in en om de Aarde, is dit een workshop, dat heel relevant is nu voor de mensheid.Lees meer: The Ascension Workshop

New Paradigm Multi-Dimensional Transformation® 

Een sterrenpoort is praktisch gezien een poort die toegang biedt naar multidimensionele realiteiten en trillingen. De sterrenpoort is gebaseerd op heilige geometrie. Gedurende deze twee dagen wordt de werking en de diverse eigenschappen van de sterrenpoort behandeld.
Vanwege enorme veranderingen die hebben plaatsgevonden – en nog plaatsvinden op Aarde, biedt de sterrenpoort nu toegang tot de galactische / intergalactische / universele / inter-universele werkelijkheden. Dit is mogelijk door middel van de energieën die nu voor dit doel beschikbaar zijn. De meditaties en activiteiten in deze workshop zullen gericht zijn op het integreren van het besef van het onbegrensde liefdesbewustzijn. De sterrenpoort wordt hierin gebruikt als een instrument in combinatie met kristallen schedelteams en de eeuwenoude 13 schedels.

 

Cursus inhoud:  2 dagen

  Choose your language