John, geboren in Yorkshire te Engeland in mei 1945, was al vanaf zijn kindertijd een healer.
Als kind kon hij niet lezen of schrijven en zelfs spreken was niet gemakkelijk. Daarnaast had John op die leeftijd al een sterk ontwikkeld vermogen om met engelen en andere lichtwezens to communiceren. Deze begaafdheid groeide in hem verder, wat ertoe geleid heeft om als volwassene een krachtig channel te zijn.
John heeft naar eigen zeggen ‘een interessant leven’ geleid, met allerlei bijzondere ervaringen. Zo is er bijvoorbeeld zijn opleiding in India waar hij leerde een aantal jaren om een Hindu Brahmin priester te worden. Tot nu toe vormen zijn activiteiten in healing en complementaire geneeskunde een doorlopend thema in zijn leven. Hij heeft zijn bachelor en doctoraal behaald in homeopathische geneeskunde. Ook heeft hij een brede kennis van kristallen en hun therapeutische toepassingen. Dankzij zijn capaciteit om informatie te channelen van wezens waarmee hij persoonlijke, innige vriendschappen deelt, heeft John toegang tot een enorme schat aan kennis.
In de vroege jaren negentig stemde John toe het project aan te nemen en op te richten dat we voorheen kenden als Shamballa Multidimentional Healing® and Personal Transformation. In 2012 is het project van een nieuw naam voorzien: New Paradigm Multidimensional Transformation©. In een verbazingwekkend korte tijd zijn de energieёn met meer dan vijf miljoen mensen gedeeld, volgens Germain, de sponsor.


John`s own website & crystal shop

http://johnarmitage.me/

http://crystalskulls.johnarmitage.me/

     

  Choose your language