De School voor Esoterische Wetenschappen is aangesloten bij de British Complementary Medicine Association. http://www.bcma.co.uk/bcma_the_netherlands.htm


De BCMA is een overkoepelende organisatie die ondersteuning en vertegenwoordiging verleent aan de aangesloten scholen en therapieёn binnen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie. Als non-profitorganisatie wordt de BCMA gezien als betrouwbare en onpartijdige partner voor haar leden. Dit kan belangrijk zijn in discussies met de reguliere organisaties and regeringen binnen het Verenigd Koninkrijk en de Europese Unie, over zaken die de complementaire geneeskunde en de aangesloten verschillende scholen en therapeuten aangaan.


Het kiezen voor vrijwillige zelfregulatie geeft het publiek informatie over bonafide practitioners en therapievormen. De aansluiting van de School of  Esoteric Sciences en individueel lidmaatschap van New Paradigm MDT™ practitioners, laat het algemene publiek een duidelijke verklaring van vertrouwde kwaliteit zien.
http://www.bcma.co.uk

     

  Choose your language