Tarvitsemme nyt  lahjoituksia auttaaksemme järjestämään homeopaattisten lääkkeiden jakelua Senegalissa. Sekä lapsilla että aikuisilla on aina terveysongelmia tällaisissa paikoissa. Opetamme heitä ja selvitämme, mitä homeopaattisia lääkkeitä tarvitaan kuhunkin tilanteeseen ja annamme heille [homeopaattisen] koneen, jotta he voisivat itse valmistaa lääkkeensä. Tämän jakelukeskuksen tarkoitus on siis tarjota kipeästi kaivattua tukea ihmisten terveydentilan paranemiseen tällä alueella. Annamme heille siis koulutusta homeopaattisista lääkkeistä, lahjoitamme homeopaattisen koneen, sekä pidämme New Paradigm Multidimensional Transformation® kursseja.

 Kambodžan Kouluhanke käynnistyi John Armitagen vierailusta maassa.  
Maassa, joka on kohdannut yli 40 vuotta kestäneen sodan, murhaamisen ja tuhon, hän tunsi vetoa auttaa puhdistamaan energioita nk. Kuoleman Kentiltä. Kaikki tuhoutui Punakhmerien valtakauden aikana, kaikki koulutetut ihmiset murhattiin ja koko infrastruktuuri tuhoutui. Siellä ollessaan, hän sanoi, että ihmiset ja maa valloittivat hänen sydämensä. Hän sai tietää organisaatiosta nimeltään Amerikkalaisten ja Japanilaisten tuki Kambodžalle ja totesi, että he tekevät siellä paljon työtä  lasten olosuhteiden parantamiseksi, rakentavat kouluja sekä paikkoja orvoille ja hän tunsi vahvasti  haluavansa olla mukana tässä työssä.

Lue lisää: Kambodžan kouluprojekti

Tämä artikkeli antaa yleiskuvan kaikista hankkeista viime vuosina.

Gambia             
Maan osto pientä Healing -keskusta varten, ilmaisia New Paradigm MDT kursseja, orpokotiin uusi katto, ruokailuvälineitä, kaivo ja homeopaattinen lääkekone, jolla voi ansaita rahaa auttaen heitä elättämään itseään.
Ranskan Kongo Ilmaista New Paradigm MDT koulutusta Brazavillessa, ilmainen Remedy -kurssi, homeopaattisia lääkekoneita.
Toinen vierailu: lisää ilmaista New Paradigm MDT koulutusta, homepaattinen lääkekone otettiin käyttöön ja Healing -keskus perustettiin.
Indonesia           
Perustettu Healing -keskus ja annettu homeopaattinen lääkekone. Taloudellista tukea moskeijan, jossa myös annetaan hoitoja, rakentamiseen.
Camerun Annettu kaksi ilmaista New Paradigm MDT kurssia.

Romania Tuettu  kurssimaksuja.

Zaire Annettu taloudellista tukea koulun vaihto-oppilasprojektia varten.

Kambodža Annettu rahaa koulun rakentamiseen maaseudulla (lahjoitus € 25.000, = paikallishallinto lisäsi € 50,000, =). 12 tyttöä saanut koulunkäyntistipendin.

Senegal Annettu ilmaisia kursseja ja hoitoja. Toisen vierailun yhteydessä aloitettiin Healing- ja kurssikeskuksen rakentaminen yhteistyössä paikallisen heimon kanssa, joka lahjoitti maan rakentamista varten.
Chile  Sponsoroimme New Paradigm MDt Basic Master Teacher kurssin tueksi Chilen uutta projektia varten.

 

  Choose your language