New Paradigm MDT -menetelmä käyttää voimakasta energiaaa, jonka ydinolemus on pyyteetön rakkaus, tuomitsemattomuus ja vapaus pelosta.

New Paradigm MDT energiatyöskentely on metodi itsensä voimaannuttamiseen. Näihin voimakkaasti vaikuttaviin energioihin saa aktivaatiot osallistumalla kurssille. Energioiden  tasapainottavan vaikutuksen mahdollistamiseksi poistetaan fyysisiä, emotionaalisia, mentaalisia, energeettisiä tai moniulottuvuudellisia tukoksia.
Kurssin jälkeen energioita voi käyttää myös itsensä ja muiden hoitamiseen, hyvin yksinkertaisella mutta tehokkaalla tavalla.

Hoito tapahtuu yksinkertaisesti laittamalla kädet hoidettavan päälle tai välittämällä energiaa matkojen päähän kaukohoitona. Sairaus tarkoittaa energiavajetta joko jossain osassa kehoa tai keho/mieli/tunne/henki -kokonaisuudessa ja Shamballa -energia voi tasapainottaa nämä ihmisen eri puolet. Kun energia virtaa kehoon ja energiajärjestelmään, se luo tilanteen, jossa tämä tasapainottuminen on mahdollista, jos ihminen niin haluaa.

Ne, jotka työskentelevät Shamballan energioiden kanssa (joko vain itsekseen tai välittäen muille) yhdistyvät yhä enemmän ja enemmän elämään pyyteettömän rakkauden tilassa, tuomitsemattomuudessa ja ilman pelkoa. Tämä prosessi lisää yleistä tasapainon ja helppouden kokemusta elämässä.

 

     

  Choose your language