Ylösnoussut mestari Germain on New Paradigm MDT:n mesenaatti. Hänen tavoitteenaan oli tuoda takaisin joitakin Atlantiksen ajan parantamisen taitoja. Hän ei ollut varma, miten ihmiskunta ottaisi vastaan tämän menetelmän ja energiat ja miten se vastaisi näiden energioiden välittämään luonnolliseen tarpeeseen ykseydestä ja mielen vapauttamisesta. Reikin avulla hän antoi hiukan esimakua saatavilla olevista energioista nähdäkseen miten asiat kehittyisivät.

Seuraava vaihe suunnitelmassa oli tuoda planeetalle menetelmä, joka  tunnetaan nyt nimellä New Paradigm Multi-Dimensional Transformation. Tämän mahdollistamiseksi oli välttämätöntä työskennellä jonkun kolmannen ulottuvuuden tasolla elävän kanssa, jotta menetelmä ja energiat voitaisiin maadoittaa ja ne olisivat planeetan ja ihmiskunnan saatavilla. Germain valitsi työtoverikseen John Armitagen, joka tunnetaan myös nimellä Hari Baba.

Ensimmäinen kurssi annettiin vuonna 1994 Jerseyn saarella John Armitagen suostuttua ottamaan projektin vastuulleen.

Alkuaan Germain päätti kutsua menetelmää Shamballa Reikiksi, koska Reikissä oli käytössä joitakin alkuperäisiä symboleja/energioita hänen Atlantislaisesta menetelmästään. Varsin pian kävi kuitenkin selväksi, että oli epäkorrektia käyttää tällaista nimeä, koska Shamballan energia ei ole Reikiä eikä Reiki Shamballaa. Hän esitteli Shamballaa Reikin tapaan käyttäen symboleja ja kurssitasoja 1-4. Kävi ilmi, että sekä symboleilla että kurssitasoilla oli rajoittava vaikutus niin energioihin, kurssilaisiin kuin itse kursseihinkin.

Energiat olivat eläviä, hengittäviä ja vapaita; ne kasvoivat ja kehittyivät. Niiden kanssa työskentely, niiden jakaminen kursseilla ja hoitosessioissa tulisi heijastaa tätä. Löydettiin uusi tapa lähestyä ja 13D Master Healer ja Teacher -kurssit syntyivät. Ne osoittautuivat niin vallankumouksellisiksi ja vaikutuksiltaan niin kauaskantoisiksi, että ne antoivat inspiraation myös Basic Master ja Teacher kurssien luomiselle.

Koemme Shamballan energian laajenevan ja kehittyvän aina vain lisää ja se heijastuu menetelmän räjähdysmäisenä kasvuna ja leviämisenä maailmanlaajuisesti. Vuonna 2012 vaadittiin uutta kehitysvaihetta. Uusi nimi, New Paradigm Multi-Dimensional Transformation (MDT), heijastaa menetelmän todellista luonnetta ja tarkoitusta entistä täsmällisemmin.

RAKKAUS ILMAN EHTOJA & VAPAUS: Tämän energian ydin on Rakkaus, Rakkaus ja Vapaus. Rakkaus itseään kohtaan ja synnynnäinen tieto yhteydestä Äiti/Isä Jumalaan ja koko Luomakuntaan. Vapaus kaikesta joka on tämän tiedon tiellä. Vapaus tietää kuka olet ja astua omaan voimaasi ja mestaruuteesi.

PÄÄSTÄ IRTI VANHOISTA ENERGIOISTA: New Paradigm MDT kurssilla teemme meditaatioita, jotka on suunniteltu puhdistamaan ja poistamaan vanhaa emotionaalista kuonaa, jota olet kantanut mukanasi elämästä toiseen. Sen jälkeen sinut aktivoidaan näillä muuntavilla moniulotteisilla energioilla, jotka tulevat Äiti/Isä Lähteestä Germainin ja muiden Moniulotteisten mestarien kautta, jotta voit käyttää  energioita milloin vain haluat.

LAAJENE JA KEHITY: Oma evolutiivinen kehityksesi on näiden puhdistusten ja aktivaatioiden päätarkoitus. Kun sinä kehityt, teet sen samalla helpommaksi myös koko muulle ihmiskunnalle. Autat ihmiskunnan kollektiivisen tietoisuuden laajenemista ja kasvua Rakkauden tietoisuudeksi. Voit kutsua näitä energioita auttamaan sekä itsesi että muiden hoidoissa ja mahdollistamaan paraneminen. Ylösnoussut mestari Germain vakuuttaa, että nämä energiat ovat nyt osa Maata ympäröivää energiaverkostoa ja voimme helposti kutsua niitä milloin tahansa.

ATLANTISLAISET JUURET: Tämän järjestelmän juuret ulottuvat pitkälle esihistoriaan. Kun Germain oli inkarnoitunut Atlantikselle sen sivilisaation loppuaikoina, hän toi mukanaan korkeammista ulottuvuuksista alkuperäisen järjestelmän auttaakseen alempivärähteisiä, orjina käytettyjä olentoja kehittymään. Hän halusi tehdä tästä orjuudesta luvatonta ja vapauttaa nämä olennot tietämättömyyden kahleista. Tämän päivän järjestelmä on paljon laajempi, koska nyt olemme valmiita paljon korkeammille energioille, mutta sen tarkoitus on samanlainen - vapauttaa meidät tietämättömyydestä ja johdattaa meidät oman mestaruutemme Rakkauteen ja Vapauteen. Mitä tarkoittaa olla Mestari? Se ei ole valtaa muiden yli. Se on yksinkertaisesti oman itsensä mestaruutta, niin kuin kuka tahansa todellinen Mestari voi kertoa. Mitä tämä energia on? Ei sen vähempää kuin Ylösnousseiden ja Galaktisten Mestareiden, tai Moniulotteisten Mestareiden, kollektiivinen tietoisuus. Tämä värähtely on nyt meidän saavutettavissamme, kun avaamme energiakenttiemme kristalliset energiamatriisit ottaaksemme sen vastaan. Tämä ”Timanttivärähtely” on korkeaviritteistä ja erittäin uudistavaa värähtelyä, sekä hyvin voimakkaasti parantavaa energiaa. Aktivaatiot tähän värähtelyyn yhdistävät meidät uusiin koodauksiin, joita ladataan Galaktisten Keskusten kautta, tarkoituksena tasapainottaa ja harmonisoida ihmiskunta ja Maapallo Yhdeksi Harmoniseksi kokonaisuudeksi. Uusien koodausten vastaanottaminen ja Timanttivärähtelyn kanssa työskenteleminen tuovat mukanaan moniulotteisen tietoisuuden, josta lopulta kehittyy selvänäköisyys, selväkuuloisuus ja selvätuntoisuus, sekä muita moniulotteisia aisteja, jotka olemme unohtaneet, mutta jotka ovat syntymäoikeutemme Äiti/Isä Lähteen lapsina.
"NYT on aika päästää irti kaikista tarpeettomista menneisyyden ohjelmoinneista ja valmistautua vastaanottamaan tilalle tulevat uudet energiat. Olemme täällä Maan päällä mukana luomassa asioita, jotka ylittävät mielikuvituksemmekin. Olet tervetullut olemaan läsnä joka ikisessä hetkessä, ja nauttimaan ikuisuuden tanssista.
Voidaksesi käyttää tätä energiaa aktivaatiosi jälkeen, kutsu sitä vain sanomalla ”Shamballa päälle!”  Sinun ei tarvitse kytkeä sitä pois päältä. Energia tietää, milloin työ on tehty. Ei monimutkaisia vasemman aivopuoliskon temppuja, jotka väittävät, että et ole sen arvoinen tai muuta roskaa. Sellaiset ajatukset ja tunteet eivät kuulu teidän elämäänne, jotka olette astumassa Rakkauden mestaruuteen." — Hari Das Baba / John Armitage kanavoi Germainia.

     

  Choose your language