John syntyi Englannin Yorkshiressa, toukokuussa 1945 ja on lapsuudesta asti ollut selvänäkoinen, ts. tietoinen moniulottuvuudellisista todellisuuksista.

Hän kärsi lapsuudessaan änkyttämisestä, eikä hän oppinut koulussa kirjoittamaan eikä lukemaan, mutta hän kommunikoi enkelien ja muiden ei-fyysisten olentojen kanssa ja aikuisiällä hänestä kehittyi hyvä kanavoija.

Hän on omien sanojensa mukaan viettänyt "mielenkiintoisen elämän" johon liittyy kokemuksia laidasta laitaan, kuten esimerkiksi Hindu Bramiini pappiskoulutus Intiassa. Täydentävä lääketiede ja parantaminen ovat kuitenkin kulkeneet kantavina teemoina koko hänen elämänsä.

Hänellä on kanditaatin ja tohtorin tutkinnot homeopatiasta sekä laaja tietämys kristalleista ja niiden terapeuttisesta käytöstä. Kanavointitaitojensa avulla hän saa suunnattomasti tietoa moniulottuvuudellisilta ystäviltään.

90-luvun alussa John lupautui ottamaan hoitaakseen projektin, jonka tunnemme nimellä New Paradigm Multidimensional Transformation. Uskomattoman lyhyessä ajassa nämä energiat on välitetty Germainin mukaan jo noin 5 miljoonalle ihmiselle.

Johnin omat kotisivut ja kristallikauppa:

http://johnarmitage.me/

http://crystalskulls.johnarmitage.me/

     

  Choose your language