Tervetuloa virallisille New Paradigm Multi-Dimensional Transformation™ kotisivuille

Disclaimer : "The School of Esoteric Sciences" [or any other entity associated with the school or John Armitage] is not affiliated in any way with Shambhala International (Vajradhatu) or its services.

New Paradigm MDT -menetelmä  auttaa ihmisiä vapautumaan pelosta, astumaan omaan voimaansa ja elämään enemmän todellisesta olemuksestaan käsin. Ennen kaikkea New Paradigm MDT:n energioiden vaikutus käynnistää henkilökohtaisen muutoksen, mutta niitä voi myös käyttää muiden paranemisen mahdollistamiseen energiahoidoissa. Vaikutukset voivat ilmetä fyysisellä, psyykkisellä tai emotionaalisella tasolla.

Näinä aikoina koko ihmiskunta on tekemässä moniulottuvuudellista siirtymää kolmannesta ulottuvuudesta, neljännen kautta viidenteen ulottuvuuteen ja korkeammalle. Kyetäkseen kantamaan enemmän valoa, fyysiset kehomme ja valokehomme muuntuvat. Paradigman muutokset kautta maailman sekä johtuvat tästä muutoksesta että aiheuttavat värähtelyjen kohoamisen. Olemme läpikäymässä kristallirakenteen muutosta, värähtelytaajuuden muutosta, paradigman muutoksen transformaatiota. Olemme nyt osa tätä jatkuvaa prosessia, jossa meidän näkökulmastamme syyt ja seuraukset punoutuvat toisiinsa ja oma näkemyksemme laajenee moniulotteisesti.

  • Oletko valmis astumaan pois pelosta?
  • Haluatko astua omaan voimaasi?
  • Kaipaatko pyyteettömän Rakkauden voimaa itseesi ja elämääsi?
  • Ehkä tämä menetelmä avaa sinulle tien eteenpäin.

 

     

  Choose your language